
נעה עינת
אודות נעה עינת
נעה עינת בעלת סטודיו לסדנאות אפיה בגבעתיים ושף קונדיטורית בקבוצת ״וויסקי בר מוזיאון״ בת"א.הרומן של נעה עם עולם האפייה התחיל בגיל 12 כשאפתה את עוגת השמרים הראשונה שלה ומאז היא לא מפסיקה להתמקצע ולהתמחות בתחום.
בעבר השתתפה בתוכנית "משחקי השף – קונדיטור", בוגרת בית ספר "בישולים", עם ניסיון תעסוקתי עשיר במיטב המסעדות בארץ וגם בחו"ל.
נעה מעבירה סדנאות לכל גיל, סדנאות פרטיות, חוגי אפיה לילדים ועוד, המטרה של נעה זה להנגיש לקהל את עולם האפייה וחוויה גדולה.
למימוש יש להתקשר למספר 054-7271122 ולמסור את קוד ה-Gift Card באמצעות SMS/מייל/דף מודפס.
תוקף שובר כספי הינו לכל הפחות 60 חודשים ממועד הפקתו. תוקף שובר לרכישת מוצר או שירות מסויים יהיה לכל הפחות 24 חודשים ממועד הפקתו
תוקף שובר כספי הינו לכל הפחות 60 חודשים ממועד הפקתו. תוקף שובר לרכישת מוצר או שירות מסויים יהיה לכל הפחות 24 חודשים ממועד הפקתו
- רחוב מעיין, גבעתיים
- 054-7271122
- [email protected]
- לאתר
- פייסבוק



